Изработка на стилен и съвременен уеб сайт от изработка.com

Изработка на сайт

Изработка на сайт от "Изработка сайт".

Екипът на "изработка.com" предлага качествени услуги за изработване на уеб сайтовете ви с най-модните уеб технологии. Изработваме бързи и модерни сайтове, от стандартни бизнес уеб страници на фирми до портали на мултинационални компании и потребителски общности с огромни ресурси.

Ние от "изработка.com" работим по клиентските проекти както по ваша поръчка, така и изцяло по проект от нас. За да стане сайта ви не просто "изработен" и "качен онлайн", а да бъде наистина работещ по възможно най-ефективният начин, при нас получавате бързо и перфектно обслужване, съвети от какво евентуално бихте имали нужда и за какво само бихте прахосали бюджета на сайта си.

Свържи се с нас сега, не чакай конкурентите ти да те изпреварят!

Качеството на изработката ни и фактът, че предлагаме качествени услуги води до големия брой на нашите клиенти. От линковете отдолу можете да разберете повече за изработването и оптимизирането на сайтовете и да поръчате изработване на сайта си при изработка.com:

Как можете да поръчате (контакт с нас или откъде да пуснете запитване): Поръчайте изработка на интернет сайт или поръчай качествена оптимизация на сайт. Можете да направите поръчка и на телефон 0898615736 (Виваком) или да ни пишете през формата ни за контакти (на страницата има и повече информация за адреса и GPS координати).

Къде се намираме: Изработка.com е фирма разработчик с офис в центъра на град София. Офиса ни се намира на улица Панайот Волов 25, между болница ИСУЛ (УМБАЛ Царица Йоанна) и Сточна гара, близо до паметника Левски, на около 700 метра от кръстовището на бул. Дондуков и бул. Левски. За момента нямаме офиси в други Български градове освен София.

Как се извършва изработката на сайт в Изработка.com?

изработка на сайт

Фирма "изработка.com" ЕООД извършва изработката на сайтове спазвайки всички уеб стандарти, като наблягаме особено на ниските цени, сигурността на сайтовете и SEO оптимизацията им, на скалируемостта на уеб сайтът и възможностите му за ъпгрейд в бъдеще.

Офертата с базовото ценово ниво за бизнес сайт на изработка.com ЕООД е тук: Изработка на Динамичен сайт мини.

Какви са възможностите за ъпгрейд, каква е възможността за развитие на уеб сайта ви?

В изработка.com интернет сайтове се изработват само с най-съвременните системи за контрол на съдържание - със системата с която изготвяме личен блог и евтини информационни сайтове на стойност стартираща от 300 лева (дизайн по темплейти) има изградени бизнес сайтове и сайтове на правителства които струват по над Един Милион долара (поръчков уникален дизайн и функционалности по поръчка). Какво по гъвкаво от мобилен web сайт който лесно и евтино можете да ъпгрейднете по всяко време до огромен BG портал или сложна функционалност като общност с голям брой екстри за потребителите :)

Мобилна версия и оптимизация на уеб сайтовете за мобилни устройства

изработка.com съчетава най-съвременни технологии за адаптивен дизайн и създаване на сайтове с ниски цени и качествена работа. Всеки от сайтовете изработвани в изработка.com се изработва с мобилна версия с responsive design (адаптивен дизайн, работещ автоматично и преформатиращ съдържанието на сайта ви така, че да работи и изглежда добре на всякакво мобилно устройство - смартфон, GSM телефон, таблет, лаптоп или десктоп компютър).

Някои предимства при разработка на сайт от 3D УебДизайн или с какво сме различни от всички други фирми:

  • Ново: Всички сайтове които изработваме, са напълно отговарящи на изискванията на GDPR и ОРЗД - Европейски регламент за защита на личните данни.
  • Вие контролирате всеки текст и всеки модул на сайта през администрацията му (можете да ги размествате, включвате, изключвате, променяте всичките им настройки, да задавате на кои страници от сайта да работят и дори да ги преоцветявате).
  • Системата за сайтове с която разработваме проектите е специално разработена за изграждане на портали с неограничени възожности. Тя е PHP базирана и е най-ползваната в света международна Open Source CMS система за разработка на сложни портални сайтове с която може да се правят от опростени фирмени сайтове до невероятни корпоративни каталози. Усъвършенствана и развивана е от хиляди чуждестранни разработчици. Един от тези разработчици е и фирмата ни 3DWebDesign: работим с тази система за контрол на съдържание от девет години.
  • Без ограничения! Можете да добавяте САМИ през админ панела на сайта си колкото желаете контактни форми, статии, продукти, новини, категории и подкатегории - без ограничение на броя нива в структурата.
  • Без допълнителни разходи! Нямате никакви такси след като сайта ви е готов. Не сте ограничени до нас като разработчик - не сте обвързани с изработка.com или с друга фирма под Никаква форма.
  • Процесът на работа на "изработка.com" ЕООД: Капарирате 40 до 50% от стойността на проекта, регистрираме хостинга и домейна на ваше име (единствено вие сте собственик), създаваме сайта ви, предаваме ви го с всички пароли необходими за управлението му, и чак тогава доплащате остатъка. След това можете да управлявате сайта си както желаете - сменявате паролите и никой освен вас няма да има достъп до домейна, хостинг акаунта и до сайта.
  • Без скрити разходи! Open Source CMS система: в сайта ви НЯМА криптиран PHP код, Няма и лицензи обвързани с домейна ви. По всяко време можете просто да направите копие на сайта си и да го качите на 5, 10, 15 или 100 други домейна и да получите сто нови копия на сайта си Безплатно!
  • Бърз и евтин ъпгрейд! Системата е на модулен принцип и може да бъде надграждана бързо и ЕВТИНО. изработка.com разполага с над 6500 готови модула за нея - това означава че сайта ви може да бъде ъпгрейднат до всичко за което се сетите.
  • Над 20 вида модули включени безплатно в базовата версия! Дори и в най-евтиният вариант на нашите сайтове, вие имате всичко необходимо включено по подразбиране, без допълнително оскъпяване.
  • Искате нещо специфично? Повечето допълнителни модули (предлагаме над 6500 вида) са на цена от 20 до 70 лева, а около 2000 от тях са напълно безплатни! Тоест, за разлика от други фирми на Българският пазар които практикуват подвеждащи клиента ценови схеми с изработка на евтин сайт, но със скъпи екстри за него, изработка.com ви продава евтино съвременен продукт, за който поръчаните впоследствие допълнения - плъгини и модули струват малко пари.

Поддръжка на сайтовете разработени от изработка.com:

Сайтовете ни НЯМАТ цена за поддръжка и НЕ им е необходима техническа поддръжка. След изработката на сайтът ви, ние ви обучаваме да работите с административния панел (в цената на изработката на вашия проект е включено и обучението как да работите с администрацията на системата) и можете сами да променяте всичко по сайта през неговия админ панел.

Единствено трябва да заплащате хостинга и домейна си, за да продължава сайта ви да работи и след първата една година. 3D WebDesign не продава хостинг услуги и домейни, те се закупуват от най-големите БГ компании, които ги продават. Ние работим обикновено със Суперхостинг, като всеки наш клиент получава купон за отстъпка от техните цени в размер на 22% до 35%, в зависимост от избрания от вас хостинг план. Ако клиента пожелае друго, домейна и хостинга могат да се закупят от която и да е друга BG фирма.

Цената на домейна обикновено е около 15-20 лв на година (com, net, org, info, eu), а bg домейните струват около 57 лв на година. Цената на хостинг плана необходим за работата на един наш сайт, е само 55 лeва на година!

Откриваемост в търсачки на изработеният от изработка.com web сайт:

Ние знаем че откриваемостта на интернет страницата ви в търсачката Google и правилният онлайн маркетинг и реклама на страницата ви е важна за вашите пари и затова уеб сайтовете които изработваме са изпипани до съвършенство в частта им за оптимизация и откриваемост в търсачките.

Гарантираме перфектната ви откриваемост в Google и другите търсачки на всички страници на интернет сайтовете изработени от нас просто защото освен че сме една от десетте фирми в България изработили най-много уебсайтове, в момента сме и една от трите най-голями фирми за SEO оптимизация в България.

Полезна информация: Как изработка.com изработва и оптимизира нов сайт. И още: цени за изработка на онлайн магазин и какво е оптимизация на онлайн магазин и как се прави.

Какво е направа на сайт (или изработка на уеб сайт)?

Знаете ли че уеб сайтът ви е съвкупност от някакви уеб страници, които се адресират на един (или повече) общи (URL) адреси, които най-често се състоят единствено от името на домейнът ви или от IP адресът чрез пътят до основната му директория в някаква мрежа базирана на Ай-Пи протокол? А знаете ли че изработка на уебсайт се нарича процеса при който се изработва съвкупност от свързани една с друга интернет страници?

За разглеждането на видовете уеб сайтове са създадени специални софтуерни програми, наречени уеб-браузър. Популярни браузери са Интернет Експлорер (IE), Опера (Opera), Хром (Chrome), Мозила Файърфокс (Firefox), Сафари (Safari) и други. Всички уеб сайтове "се хостват" качени на компютър, наречен web сървър, достъпен през популярни мрежи като Интернет или частна локална мрежа (VPN).

Съществуват различни качествени видове уебсайтове, като в зависимост от тяхното предназначение и разработка, в зависимост от съдържанието и аудиторията им, се делят на няколко под-вида. Уеб сайтовете се съхраняват на web сървъра ви като бази данни и като файлове. Файловете съдържат текст като данни, които след някаква сървърна обработка се изпращат на web-браузър, когато потребителя поиска съдържанието (на конкретната страница).

Уеб сайт, който прави обработване на информацията и се свързва с базата данни намираща се на сървъра се нарича почти винаги динамичен сайт (обикновено работещи под PHP), а този, който не прави такава обработка - статичен сайт. Статичните HTML сайтове обикновено нямат бази данни, но работят по-бързо и се създават доста по-лесно, но съдържанието им се редактира много трудно като код, защото за да ги редактирате като минимум трябва да знаете поне CSS и HTML. Повечето съвременни уебсайтове са динамични - те работят с административен панел, през който дори човек без никакви познания може да въвежда и редактира съдържанието на сайта.

Тагове: CMS, Design