Евтина изработка на съвременен онлайн магазин от Изработка.com

Изработка на качествен онлайн магазин на ниска цена

Ако досега не ви се е налагало да се запознаете отблизо с особеностите на онлайн търговията както и с методите, чрез които се печели, то в следващите редове ще можете да го направите.

Като за начало е добре да изясним какво представлява един онлайн магазин? Това най-просто казано е продуктов каталог, във вида на уеб сайт, чиято основна цел е да печели чрез директната продажба на продукти или услуги. В своя е-магазин вие можете да продавате както реални продукти, така и услуги, дигитални продукти или дори файлове. Но за да печелите добре от него, се изисква изработката на качествен онлайн магазин - такъв с всички необходими функции, който да продава добре в Интернет.

изработка на онлайн магазин

В следващите редове ще се спрем на предимствата на качествените онлайн магазините на ниска цена.

Избирайки да работите с доказана фирма в София, например 3DWebDesign.org, ще получите своя онлайн магазин без допълнителни разходи, без скрити такси и т.н. Освен това - и функции на магазина без ограничения, тоест можете да добавяте в него колкото желаете, продукти, категории и подкатегории. Разработката на сайта ви ще бъде базирана на най-добрите световни Open Source CMS системи като Opencart, Joomla, Wordpress и други. Всяка система, с която 3D Web Design работи е на модулен принцип и може да бъде надграждана бързо и евтино с каквото изберете, като повечето допълнителни модули са дори безплатни, а платените са изключителни евтини (на цени от 30 до 60 лева).

Сайтът ви ще бъде с изпипана многоезичност и почти няма да има нещо, което да не можете да управлявате през админ панела си. Можете да комуникирате с клиентите си директно през администрацията, да променяте данни, да прегледаждате поръчки и каквото още се сетите. Като при всяко действие на потребителя се изпращат и получават уведомителни имейли. И дори имате безплатен брояч и вградени в магазина статистики като доклади и отчети за всички продажби, продукти, клиенти и т.н. Относно разплащанията във вашия онлайн магазин - те могат да стават по всички познати начини - чрез банкови преводи, кредитни и дебитни карти, Easypay, Paypal и още над 45 други безплатно включени разплащателни системи.

Избирайки техния най-популярен пакет "Онлайн магазин Максимум" е гарантирано, че ще получите качествен онлайн магазин с уникален дизайн и много екстри и то на ниска цена, стартираща от 550 лева, като тя зависи от необходимите ви функции и сложността на дизайна. Именно този тип сайтове са подходящи за изграждане на средно-големи и големи сайтове, които продават много и се класират на високо място в Гугъл с лекота.

Относно поддръжката на вашия нов онлайн магазин е добре да знаете, че такава не се изисква. Магазините, които 3D Web Design изработва за своите клиенти не се нуждаят от никаква техническа поддръжка, като след изработката на сайта ви, екипът на фирмата ви обучава да работите с администрацията на магазина ви, за да можете сами да променяте всичко по сайта през админ панела му. Единственият ви разход, който остава задължителен е заплащането на хостинга и домейна на сайта ви, което е задължително, за да продължи да работи. Като 3D Web Design не продава хостинг услуги и домейни, затова те се купуват от най-големите български компании, предлагащи такива услуги.

А най-необходимото за вашия качествен онлайн магазин е SEO оптимизацията. Но какво е това оптимизация?

Най-просто казано, вашият качествен онлайн магазин трябва да отговаря на определни правила за качество - правилна структура, качествено съдържание и линкове.
Това е оптимизиране на кода, структурата, текстовете и връзките на сайта ви, така че да излиза на по-високи позиции в търсачки като Гугъл. Без качествената SEO оптимизация, вашият сайт няма как да продава добре и да се класира на високо място в търсачката, така че е повече от задължителна, ако искате да печелите. 3D Web Design оптимизира качествено онлайн магазините и повече от 10 години се занимава именно с тази дейности, като е класирала голям брой онлайн магазини в България. Оптимизираните и класирани от 3D Web Design онлайн магазини са над триста - за много от най-трудните български ключови думи.

Поръчайте изработка на онлайн магазини на ниска цена, както и качествена оптимизация от фирма "3Д Уеб Дизайн" ЕООД. Ако искате да разберете каква ще бъде индивидуалната оферта за вашия проект и как можете да поръчате такава, се свържете с екипа на фирмата на посочения телефон за контакт: 0898 615 736. Фирмата работи с клиенти както от София, така и от други населени места в България и чужбина, като е възможно процеса по поръчка и комуникация да се извърши изцяло онлайн, така че няма какво да ви попречи да имате качествен онлайн магазин на ниска цена.